Trappen

Constructiebedrijf G. van Loenen bv ontwerpt, fabriceert en monteert trappen op maat voor elk gebouw en interieur. De trappen worden in overleg met opdrachtgever, architect, aannemer of particulier in ons bedrijf op maat getekend of volgens toegeleverde tekeningen gemaakt  en geplaatst door eigen vakmensen. Deze trappen worden samengesteld met verschillende mogelijkheden als tredes zoals hout, glas, roosters, enz… dus volgens de wens van de opdrachtgever en/of architect.

Trappen met traanplaat of roostertredes, worden uiteraard meestal gebruikt voor de industriegebouwen maar ook steeds meer in de woningbouw, zowel voor binnen als buiten.

Constructiebedrijf G. van Loenen bv staat klaar voor het maken van al uw stalen trappen, ook over meerdere verdiepingen, zowel voor binnen- als buitentoepassing.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van speciale trapconstructies, zoals steek- en spiltrappen, recht, met tussenbordes, evenals complete trappenhuizen, hekwerken en bordessen.

Alle onderdelen zoals trapbomen, bordessen, leuningen en treden in diverse materialen en combinaties zijn mogelijk zowel in staal-hout als in staal-roestvaststaal.