Hekwerken klassiek en modern

Constructiebedrijf G. van Loenen bv ontwerpt, fabriceert en monteert hekwerken op maat voor elk gebouw, tuin en erf.
De hekken worden in overleg met opdrachtgever, architect, aannemer of particulier volgens toegeleverde tekening gemaakt.

Hekwerken – klassiek, modern, nostalgisch of juist zakelijk en strak – de entree zegt iets over de smaak van de bewoners (of professie). Zoals op de afbeeldingen te zien is, valt er beslist wel iets anders te maken dan het bekende gaas- en spijlenhekwerk.

Deze typen hekken bestaan in het algemeen uit elementen, met palen ingemetseld in muren of verankerd in de grond. De elementen worden op maat ontworpen en gefabriceerd. De elementen zijn eenvoudig door u aan te brengen of kunnen door monteurs van Constructiebedrijf G. van Loenen bv worden gemonteerd.

Om uw hekwerk langdurig onderhoudsvrij te houden worden de elementen en staanders thermisch verzinkt en gepoedercoat in een standaard RAL-kleur.

Het vervaardigen van sierhekwerk is een precies werk. Een vereiste is dus met juiste maten te kunnen werken. Het opmeten ter plekke wordt door een medewerker van G. van Loenen bv uitgevoerd.