Family Fitnesscentrum

Locatie: Schapendrift Laren
Uitvoering Constructiebedrijf G. van Loenen B.V.
Technische gegevens: Staalconstructie – 22 ton

Family Fitnesscentrum te Laren is stevig onder handen genomen. Het sportcentrum heeft een metamorfose ondergaan tot een modern fitnessgebouw.

Om een tweede sportzaal te realiseren werd boven de bestaande verdiepingsvloer een staalconstructie gemaakt, om deze nieuwe betonvloer te kunnen dragen. Hiervoor moest het bestaande dak van het gebouw eraf, om op deze nieuwe vloerlaag uiteindelijk de staalconstructie te plaatsen voor de dakopbouw

Totaal werd 22 ton staal in het gebouw verwerkt. Bij dit project is door ons ook de gevelbekleding verzorgd. Aluminium vlakke sandwichplaten met plastisol coating zijn toegepast. Tijdens de verbouwing konden de sportliefhebbers gewoon blijven sporten. Zij hebben alle ongemakken voor lief genomen.

Mede door Constructiebedrijf G. van Loenen bv is de verbouwing van een multifunctioneel sportcentrum tot een modern fitnessgebouw gerealiseerd. Op zondag 9 september 2007 begeleidde Anita Witzier de feestelijke heropening van het centrum, waarbij ook burgemeester Roest nog even refereerde aan de toegevoegde waarde van een hoogwaardig fitnesscentrum in de naaste omgeving van een zwembad, een tennishal en sportvelden.